Lidt om mig

Jeg har altid været et søgende menneske og har derfor været rundt om mange “genre” indenfor selvudvikling – og afvikling.

Min egen udvikling startede meget tidligt med en stor interesse for stjerner, magi og alskens spirituelle bøger, tidskrifter og foredrag, men tog først “rigtig fart” efter mit besøg hos astrolog Claus Houlberg i 1989. Han så mig! Han fortalte bl.a. at jeg altid havde fungeret som healer, men manglede nogle redskaber til at slippe af med andres energier igen. Dét var så meningsfuldt for mig og jeg tilmeldte mig en healeruddannelse året efter. 

I de efterfølgende år uddannede jeg mig til healer, clairvoyant og regressionsterapeut, og jeg har arbejdet med healing lige siden, også som en naturlig del af min hverdag.

Jeg uddannede mig herefter til massageterapeut, for at få en naturfaglig viden om kroppen, idet jeg fysisk kan mærke, hvor mine klienter enten har ondt eller der sidder en energetisk blokering.

Healer 
Clairvoyant
Regressionsterapeut
Massageterapeut
Diplomuddannet Astrolog 
Esoterisk Astrolog
Spirituel Psykoterapeut 
Kerneterapeut

I 2006 blev jeg diplomuddannet astrolog fra Skandinavisk Astrologi Skole. Astrologien har fyldt lige siden og i 2017 blev jeg færdig som Esoterisk Astrolog – dvs færdig bliver jeg nok aldrig, ihvertfald følger jeg stadig alle de kurser, som er mulige hos Claus Houlberg på Astrologisk Akademi.

Fra 2007 til 2011 uddannede jeg mig til Spirituel Psykoterapeut på Jupiterskolen på Bornholm. En oplevelsesorienteret terapeutuddannelse udviklet af Laila og Claus Houlberg.

Derudover er jeg Certificeret Kerneterapeut fra Center for Ernæring og Terapi v/ Karen Kaae og Mia Damhus. Kerneterapi er en 1-årig specialuddannelse med fokus på kroppens erindringer og ernæringens indflydelse på de mentale aspekter.

“Jeg – en Pilgrim!” På min personlige udviklingsvej har mine pilgrimsvandringer haft en  kæmpe stor betydning. Det var på mine vandringer på pilgrimsruten El Camino i Spanien, at jeg fandt det sted i mit hjerte, hvor jeg fik fred. Det var der under Mælkevejens stjerner at jeg fik følelsen af fred, accept og kærlighed – at jeg kom hjem til mig selv.